Hallo bijna-Meadowworker!

Zonder vrijwilligers geen Meadow!

Zoals al twee jaar eerder vindt in het derde weekend van Juni Meadow wederom plaats. Om ervoor te zorgen dat dit jaar tevens een groot succes wordt, hebben we jullie hulp hard nodig.

Als Meadow-vrijwilliger kun je op veel fronten helpen Meadow te realiseren. Enkele voorbeelden zijn de opbouw- en afbreekwerkzaamheden in de week vóór en ná de festivaldagen, biertjes tappen, muntjes verkopen, artiesten begeleiden, enzovoort enzovoort.

Opbouwen en afbreken
Met het opbouwen en afbreken is veruit het meeste werk gemoeid. Van het uitzetten van het terrein, tot de installatie van licht en geluid. Van plaatsen van de festivaltent tot het versieren, aankleden en decoreren van het terrein. Eigenlijk dus alles dat tijdens het Meadow festival te zien (of niet te zien) is. Met z’n allen zorgen we er (met een brede lach) gedurende deze dagen voor dat Meadow tijdig opgebouwd en afgebroken wordt. Iedereen kan zijn steentje bijdragen, een figuur van een bodybuilder is niet vereist.

De tijden van de opbouw- en afbreekdagen buiten de festivaldagen zelf, zijn alsvolgt:
Ochtend: 08.30 - 12.30
Middag: 13.00 - 17.00
Avond: 18.00 - 21.30
De tijden staan momenteel nog niet vast, dus we zullen t.z.t. meer informatie toesturen.

Tijdens de Meadow festivaldagen
Ook gedurende het festival kan er niet zonder de nodige extra hulp gedraaid worden. Er is van alles te doen, van werkzaamheden achter de bar tot artiestenbegeleiding, en van toiletjuffen tot munt- & ticketverkoop. Onze insteek is om dit zo leuk en gezellig mogelijk voor iedereen op te zetten. Dit doen we o.a. door bijna alle verkooppunten (entree, munten) te plaatsen op één locatie (en niet verspreid over het terrein).
De tijden dat we jullie tijdens het evenement verwachten, zijn alsvolgt:
Vrijdag: 18:00 aanwezig
Zaterdag 18:00 aanwezig
Zondag: Momenteel nog onbekend…

Klinkt goed! Maar wanneer dan? En hoe en wat?
Vanaf maandag 11 juni beginnen we met opbouwen. Afbreken duurt tot en met 20 juni. Wanneer je bereid bent om ons van s ‘ochtends vroeg tot s ‘avonds laat te helpen, zal de organisatie tussen de middag voor een hapje eten zorgen. Datzelfde geldt natuurlijk ook wanneer je zowel de middag als de avond helpt. Mocht de 3e editie wederom een groot succes worden, dan zal de organisatie, om zijn dank te betuigen, een vrijwilligersfeest organiseren. Op dit feestje kan nog eens gezellig nagepraat worden over Meadow.

Ben jij enthousiast geworden om Meadow-Vrijwilliger te worden?! Geef je dan snel op via onderstaande link!
Heb je nog vragen of tips, laat het ons weten (vrijwilligers@meadow-events.nl; 06-25 728 009)!

Alvast bedankt!
Ron Thijssens
Namens Meadow Events
Vrijwilligers@meadow-events.nl
0625728009

Meld je nu aan!